Werkgevers

Op zoek naar talent op vaste of tijdelijke basis?

Wij vervullen pijlsnel vacatures zonder kwaliteit uit het oog te verliezen, omdat wij ruime ervaring hebben in diverse branches met het matchen van opdrachtgevers met gemotiveerde uitzendkrachten, gedetacheerden en ZZP’ers. Personeel2day is een label van HR4Talent en een gecertificeerde bemiddelingsbureau met passie voor mensen. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers en variëren van mkb-bedrijven tot grote bedrijven (multinationals), voornamelijk in de Techniek, Logistiek en (food)-Industrie. In de huidige arbeidsmarkt kan het een grote uitdaging zijn om de juiste mensen aan te trekken. Wij hebben kennis van de arbeidsmarkt, weten waar welke kandidaten zich bevinden en weten deze via diverse kanalen te bereiken. Wij bieden onze diensten in eerste instantie altijd aan op basis van No Cure, No Pay basis en werken conform de meest recente wet- en regelgeving (WAADI). Met ons moederbedrijf HR4Talent ontzorgen wij onze opdrachtgevers ook met andere vraagstukken op het gebied van door- en uitstroom van medewerkers.

Wij bieden binnen Personeel2day de volgende diensten aan:

WERVING & SELECTIE

Bij werving & selectie (arbeidsbemiddeling) heeft u als opdrachtgever een vacature in uw bedrijf en besteedt u het zoeken naar een geschikte kandidaat liever uit aan Personeel2day tegen een eerlijke fee. Dit doen wij in eerste instantie op No Cure, No Pay basis. Als wij de geschikte kandidaat hebben gevonden, komt een arbeidsovereenkomst tot stand tussen u als opdrachtgever en werkzoekende. Bij de arbeidsbemiddeling treedt de werkzoekende dus niet in dienst van Personeel2day, maar komt hij direct bij u in dienst. 

Voordelen van werving & selectie:

 • Het is in goede handen bij onze gespecialiseerde recruiters en wij bieden u kwaliteitsgarantie. Wij kennen de arbeidsmarkt en de verschillende vakgebieden en wij beschikken over een groot netwerk, waardoor wij kunnen putten uit een grote pool aan potentiele kandidaten;
 • Het bespaart tijd omdat het intensieve proces van werving & selectie uit handen wordt genomen. Hierdoor kan u als opdrachtgever zich volledig op het ondernemen richten;
 • Het is een laagdrempelige manier om snel in contact te komen met gekwalificeerde kandidaten. Onze recruiters zijn in staat om het gewenste profiel in korte tijd scherp te krijgen en gaan op een gedegen manier met kandidaten in gesprek.

DETACHERING

Bij Personeel2day heeft u ook de mogelijkheid om een kandidaat in eerste instantie via ons te detacheren. In de uitzendbranche wordt het begrip detacheren veelal gebruikt voor het uitzenden c.q. ter beschikking stellen van een uitzendkracht aan een inlener, waarbij de duur van de uitzending vooraf is vastgesteld en waarbij de uitzendonderneming een loondoorbetalingsverplichting heeft. Dit geeft meer zekerheid aan de kandidaat en biedt u als opdrachtgever meer flexibiliteit. 

Voordelen van detachering:

 • Het bespaart tijd omdat het intensieve proces van werving & selectie uit handen wordt genomen. Hierdoor kan u zich als opdrachtgever op het ondernemen richten. Maar dat niet alleen; ook het stukje salaris- en personeelsadministratie nemen wij over. 
 • Geen werkgeverrisico’s; de kandidaat komt bij ons op de loonlijst. Dat heeft als voordeel dat u als opdrachtgever geen risico loopt bij eventueel ontslag of ziekte. 
 • De professional heeft veel vakkennis opgedaan bij diverse bedrijven, hij draait daardoor snel mee binnen de organisatie wat uw bedrijf daardoor naar een hoger niveau kan tillen.

UITZENDEN

U heeft ook de mogelijkheid om via Personeel2day personeel op uitzendbasis in te huren. Uitzenden kan interessant zijn wanneer u behoefte heeft aan arbeidskrachten die (tijdelijk) bij u kunnen werken wegens ziekte, vervanging van personeel of piekperiodes. De uitzendkrachten komen zodra ze worden uitgezonden in dienst van Personeel2day, maar staan onder uw toezicht en leiding. 

Voordelen van uitzenden:

 • Het is een flexibele arbeidsvorm voor de inlenende organisatie. Als u niet zeker bent van het aantal uren dat u een medewerker nodig hebt, kan de variabele inzet van uitzenden een uitkomst zijn.
 • Het bespaart tijd omdat het intensieve proces van werving & selectie uit handen wordt genomen. Maar dat niet alleen; ook het stukje salaris- en personeelsadministratie nemen wij over. Hierdoor kan u zich als opdrachtgever op het ondernemen richten;
 • Geen werkgeverrisico’s; de kandidaat komt bij ons op de loonlijst. U loopt als opdrachtgever geen risico bij eventueel ontslag of ziekte. 

POOLMANAGEMENT

Een vaste groep uitzendkrachten die direct beschikbaar zijn voor u! En dit met maximale flexibiliteit? Wij zijn gespecialiseerd in poolvorming en kunnen in korte tijd een pool van medewerkers opzetten, waarover u op ieder moment direct kunt beschikken. U bepaalt de inzet, onze poolmedewerkers doen de rest. Zo heeft u geen omzien naar het werven van extra personeel.Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en welke kandidaten beschikbaar zijn? Vul het onderstaand formulier vrijblijvend in of neem telefonisch contact op met één van onze experts.

Personeel2day

0165 23 43 00
info@personeel2day.nl

Borchwerf 4
4704 RG Roosendaal

  Meld je vrijblijvend aan en vind jouw nieuwe baan.