Over ons

OVER ONS

Personeel2day, onderdeel van HR4Talent, is een bemiddelingsbureau met recruiters die een sterke achtergrond hebben in HR. Dit betekent dat we werkgevers en kandidaten op een diepgaande en persoonlijke manier kunnen begrijpen en ondersteunen tijdens het wervingsproces, wat resulteert in optimale matches en succesvolle arbeidsrelaties.

We zijn sinds 2023 gevestigd in het Atik stadion in Roosendaal. Wij verbinden professionals en partners in de Techniek, Logistiek en (food)-Industrie, waarbij onze uitgebreide netwerken, kennis en interesses naadloos op elkaar aansluiten.

Onze dienstverlening omvat het leveren van professionals op alle niveaus, van administratieve/uitvoerende functies tot kantoorfuncties op directieniveau. We bieden verschillende vormen van bemiddeling, waaronder uitzenden, detacheren, werving & selectie en ZZP-basis.

Onze ervaren consultants begeleiden zorgvuldig geselecteerde kandidaten om snel werk te vinden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Of het nu gaat om het vinden van de juiste match voor een tijdelijke vacature of om het invullen van een vaste positie, onze toewijding aan de professional resulteert gegarandeerd in de beste match.

We streven ernaar van echte betekenis te zijn door onze professionals centraal te stellen en uitdaging, werkplezier en ontwikkeling te bieden. Daarnaast helpen we onze opdrachtgevers bij het invullen van (tijdelijke) vacatures met duurzame oplossingen die bij hen passen.

Benieuwd naar wat Personeel2day voor u kan betekenen? Of u nu een werkgever bent die op zoek is naar de perfecte kandidaat of een kandidaat die klaar is voor de volgende stap in zijn loopbaan, laat het ons weten! Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in of neem telefonisch contact op met één van onze experts.

Personeel2day

0165 23 43 00
info@personeel2day.nl

Borchwerf 4
4704 RG Roosendaal

    Meld je vrijblijvend aan en vind jouw nieuwe baan.