Detachering

Detachering

Bij Personeel2day heeft u ook de mogelijkheid om een kandidaat in eerste instantie via ons te detacheren. In de uitzendbranche wordt het begrip detacheren veelal gebruikt voor het uitzenden c.q. ter beschikking stellen van een uitzendkracht aan een inlener, waarbij de duur van de uitzending vooraf is vastgesteld en waarbij de uitzendonderneming een loondoorbetalingsverplichting heeft. Dit geeft meer zekerheid aan de kandidaat en biedt u als opdrachtgever meer flexibiliteit.

Voordelen van detachering:

  • Het bespaart tijd omdat het intensieve proces van werving & selectie uit handen wordt genomen. Hierdoor kan u zich als opdrachtgever op het ondernemen richten. Maar dat niet alleen; ook het stukje salaris- en personeelsadministratie nemen wij over.
  • Geen werkgeverrisico’s; de kandidaat komt bij ons op de loonlijst. Dat heeft als voordeel dat u als opdrachtgever geen risico loopt bij eventueel ontslag of ziekte.
  • De professional heeft veel vakkennis opgedaan bij diverse bedrijven, hij draait daardoor snel mee binnen de organisatie wat uw bedrijf daardoor naar een hoger niveau kan tillen.